0470 - 45 60 19 Luikersteenweg 338 Hasselt Ma, Wo-Zo open van 12 tot 24 uur

XROHN ijssalon

Wie houdt er niet van een ijsje? Tijdens een dagje in en rond Bokrijk mag XROHN ijssalon niet ontbreken. Jong en oud smullen er van de lekkerste bollen roomijs. Op een hoorntje of in een potje. Met of zonder slagroom. We zijn elke dag open voor afhaling. En natuurlijk vind je bij ons ook die verfrissende milkshake of die heerlijke koffie om mee te nemen.

Ons ijssalon

Lekkere ijsjes om mee te nemen

Van aardbei tot zoute karamel. 20 verschillende smaken ambachtelijk roomijs van het Belgische merk Pagotini. Bij ons vanille-ijs proef je de stukjes echte vanille uit Madagascar.

En natuurlijk wordt de straciatella en chocoladeijs gemaakt met Belgische chocolade. Of word je fan van ons cuberdonijs vol stukjes echte Gentse neuzen? Kom vlug jouw favoriete smaken kiezen. Je vindt ons vlakbij het domein van Bokrijk en zijn elke dag open.

Milkshakes & koffie om mee te nemen

Een vers kopje koffie om mee te nemen, misschien wel een café glacé? Of een smeuïge milkshake met verse banaan of aardbeien? Ook dat vind je allemaal in ons ijssalon.

Onze ijs- en dessertkaart

Het ijssalon in de buurt van Bokrijk

20 soorten

Aardbei, vanille, chocolade-ijs met echte stukjes chocolade, banaan, mokka, stracciatella, praliné, pistache, tiramisu, kaneel & speculaas, witte chocolade, gezouten caramel, caramel butterfees, cuberdonijs met echte stukjes Gentse neuzen, Irish Cream, Amaretto & amandelen, sinaasappel, framboos en limoen met stukjes, Amerena kersen.

Vlakbij Bokrijk

Je vindt ons ijssalon vlakbij Bokrijk aan de Genkersteenweg 352 tussen Genk en Hasselt. Gratis parkeren tijdens je bezoek en fietsenstalling.

Ijsjes om mee te nemen

Ons ijssalon is elke dag van de week open van 10 tot 22 uur. Ideaal om te combineren met een dagje in en rond Bokrijk, Hasselt of Genk.

Zoveel om te beleven