0470 - 45 60 19 Luikersteenweg 338 Hasselt Vandaag open van 10u tot 01u

Afrit 29 ijssalon

Wie houdt er niet van een ijsje? Tijdens een dagje in en rond Hasselt mag Afrit 29 ijssalon niet ontbreken. Jong en oud smullen er van de lekkerste bollen roomijs. Op een hoorntje of in een potje. Met of zonder slagroom. We zijn elke dag open voor afhaling. En natuurlijk vind je bij ons ook die verfrissende milkshake of die heerlijke koffie om mee te nemen.

Ons ijssalon

Lekkere ijsjes om mee te nemen

Van aardbei tot zoute karamel. 20 verschillende smaken ambachtelijk roomijs van het Belgische merk Pagotini. Bij ons vanille-ijs proef je de stukjes echte vanille uit Madagascar.

En natuurlijk wordt de straciatella en chocoladeijs gemaakt met Belgische chocolade. Of word je fan van ons cuberdonijs vol stukjes echte Gentse neuzen? Kom vlug jouw favoriete smaken kiezen. Je vindt ons vlakbij afrit 29 (Hasselt-Oost) van de E313 en zijn elke dag open.

Milkshakes & koffie om mee te nemen

Een vers kopje koffie om mee te nemen, misschien wel een café glacé? Of een smeuïge milkshake met verse banaan of aardbeien? Ook dat vind je allemaal in ons ijssalon.

Onze ijs- en dessertkaart

Het ijssalon in de buurt van Hasselt

20 soorten

Aardbei, vanille, chocolade-ijs met echte stukjes chocolade, banaan, mokka, stracciatella, praliné, pistache, tiramisu, kaneel & speculaas, witte chocolade, gezouten caramel, caramel butterfees, cuberdonijs met echte stukjes Gentse neuzen, Irish Cream, Amaretto & amandelen, sinaasappel, framboos en limoen met stukjes, Amerena kersen.

Vlakbij Hasselt

Je vindt ons ijssalon vlakbij afrit Hasselt-Oost van de E313 aan de Luikersteenweg 338 in Hasselt. Gratis parkeren tijdens je bezoek en fietsenstalling.

Ijsjes om mee te nemen

Ons ijssalon is elke dag van de week open vanaf 10u. Ideaal om te combineren met een dagje in en rond Hasselt, Bokrijk of Genk.

Zoveel om te beleven